Eigenhuis Dakdekkers over ons

Dakdekker Amersfoort

Hulp van ons dakdekkersbedrijf in Amersfoort

Bent u woonachtig in de omgeving van Amersfoort? En zoekt u een dakdekker die u kan helpen met het repareren van een daklekkage of het vernieuwen van een dak? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers aan het juiste adres. Al jaren staan wij bekend om ons vakmanschap op het gebied van dakwerken. Wij zijn uw partner wanneer u uw dak wilt laten isoleren, uw dakpannen wilt laten reinigen of als de schoorsteen moet worden vervangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met onze dakdekker voor een vakkundige dak renovatie of zink en loodwerk reparatie in Amersfoort.

Onze diensten in Amersfoort

Schakelt u onze dakdekker in vanuit Amersfoort? Dan helpen wij u niet alleen met het coaten van u dak, maar ook met de volgende diensten:

  • Een gratis dakinspectie
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren

Andere diensten op het gebied van dakonderhoud kunt u altijd bespreken met ons dakdekkersbedrijf.

Een gratis lekdetectie in Amersfoort

Wij willen graag uw aanspreekpunt zijn voor al uw dakwerken in Amersfoort. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van renovatie, reparatie en vernieuwing van daken. Om een optimaal resultaat bereiken, gebruiken onze VCA gecertificeerde medewerkers alleen de beste materialen. Alle materialen voldoen aan de Europese richtlijnen. Door het combineren van de de kwaliteitsmaterialen en de juiste werkwijze, kunnen wij de renovatie of reparatie perfect voltooien. Vanwege onze aanpak krijgt u een garantie van 15 jaar op ons werk. Bent u inmiddels overtuigd? Laat ons vandaag nog bij u langskomen om een gratis dakinspectie uit te voeren. Tijdens deze lekdetectie checken wij de conditie van uw dak. Krijgt u toch onverhoopt te maken met een lekkage? Bel dan onze spoedlijn voor onze 24/7 spoedservice.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Bel of mail voor hulp bij een daklekkage

Heeft u ook behoefte aan onze hulp bij het repareren van een daklekkage in Amersfoort? Of wenst u onze hulp bij het vervangen van een epdm of plat dak? Laat het ons weten door te bellen naar +31332022689 of te mailen naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Amersfoort om uw dak te repareren, vernieuwen of renoveren.

amersfoort

amersfoort

amersfoort