Dakdekker Arnhem

Kies voor onze dakdekker vanuit Arnhem

Wenst u in de omgeving van Arnhem de hulp van een dakdekkersbedrijf dat vakkundig een dakgoot reparatie, dakinspectie of een dakrenovatie kan uitvoeren? Kies dan voor de diensten van Eigenhuis Dakdekkers. Al jaren zijn wij het aanspreekpunt als het gaat om dakwerken. Wij helpen u om een daklekkage te repareren, een schoorsteen te vervangen of een dak te vernieuwen. Wenst u uw dak te isoleren of wilt u graag uw dakpannen laten reinigen? Dan kunt u rekenen op de vakkundige hulp van onze VCA gecertificeerde medewerkers. Neem snel contact met ons op voor de reparatie van uw zink en loodwerk of een lekdetectie. Natuurlijk geven wij u dan direct meer informatie over de aanpak van onze dakdekker in Arnhem.

Onze diensten in Arnhem

Welke diensten kan onze dakdekker voor u uitvoeren in Arnhem? Wij zetten onze diensten graag voor u op een rij. Wij:

  • Kunnen een daklekkage opsporen en repareren
  • Voeren een dakinspectie uit
  • Kunnen uw dak renoveren of vervangen
  • Voeren een schoorsteen renovatie of reparatie uit
  • Herstellen uw zink en loodwerk
  • Kunnen uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren
  • Kunnen uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen

Zijn er andere dakwerken die u door ons wilt laten uitvoeren? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Een uitstekende service tijdens de reparatie van uw dak in Arnhem

Wij willen graag uw aanspreekpunt zijn voor al uw dakwerken. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een dakinspectie, dakrenovatie of dakgoot reparatie in Arnhem moeten uitvoeren. Maar ook met een schoorsteen reparatie, dak isolatie of het reinigen van zonnepanelen kunnen wij u helpen. Voor al onze werkzaamheden gebruiken wij producten van een hoogwaardige kwaliteit. De materialen voldoen aan alle Europese richtlijnen. U bent er dus van verzekerd dat wij echte kwaliteit leveren. Daarom ontvangt u ook 15 jaar garantie op ons werk! Vermoedt u dat uw dak niet meer in goede staat is? Laat dan onze dakdekker langskomen voor een gratis dakinspectie. Tijdens deze dakinspectie in Arnhem bekijken wij de staat van uw dak en geven wij u advies op maat zodat u uw dak in een uitstekende conditie kunt houden. Wanneer u onverhoopt toch te maken krijgt met een daklekkage, kunt u vanuit Arnhem altijd ons spoednummer bellen voor onze 24/7 spoedservice!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Uw adres voor dakrenovatie en dakgoot reparatie in Arnhem

Wanneer u een daklekkage heeft en niet precies weet waar deze zich bevindt, komen wij graag bij u langs. Voordat wij over gaan op het repareren van uw dak, voeren wij eerst een betrouwbare lekdetectie uit. Hierdoor weten wij precies waar de lekkage zit en kunnen wij sneller en zorgvuldiger overgaan tot een reparatie. Het kan zijn dat het nodig is om uw dak te vervangen, ook hierin zijn onze medewerkers in gespecialiseerd.

Benader ons voor het oplossen van een daklekkage in uw platte dak

Wilt u vanuit Arnhem ook onze dakdekker inschakelen om een daklekkage op te lossen? Wilt u uw dak laten isoleren? Of uw dak laten coaten? Wij helpen graag. Neem contact met ons op door te bellen naar +31262022956 of te mailen via info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Ons dakdekkersbedrijf helpt u dan graag met de renovatie, reparatie of vernieuwing van uw dak in Arnhem!

bitumen daken

pannen daken