Dakdekker Boxtel

Hulp van een vakkundig dakdekkersbedrijf in Boxtel

Zoekt u in Boxtel de hulp van een vakkundige dakdekker die een dakinspectie kan uitvoeren? Of wilt u een daklekkage laten repareren? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers aan het juiste adres. Bedrijven en particulieren schakelen ons in voor onze vakkundige aanpak wanneer zij te maken hebben met een daklekkage, een dakrenovatie of een schoorsteen reparatie wensen. Tevens helpen wij met het reinigen van uw dakpannen of een dakgoot reparatie. Heeft u ook behoefte aan onze hulp in Boxtel? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen wat betreft de dak isolatie, dak renovatie of schoorsteen reparatie aan ons door.

Schakel ons in voor deze diensten in Boxtel

Welke diensten biedt ons dakdekkersbedrijf? Naast het coaten van een dak of het reinigen van zonnepanelen, kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

  • Een gratis dakinspectie
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren

Benader ons voor meer informatie over de diensten die wij kunnen uitvoeren.

Hulp van onze dakdekker in Boxtel

Al jaren zijn wij als dakdekkersbedrijf verantwoordelijk voor het dakonderhoud in de omgeving van Boxtel. Onze dakdekkers zijn VCA gecertificeerd en hebben alles in huis om uw dak renovatie, reparatie of vernieuwing tot een goed einde te brengen. Wanneer wij uw epdm, bitumen of dakpannen dak repareren of vernieuwen, maken wij gebruik van de beste materialen. De materialen voldoen aan alle Europese richtlijnen. De combinatie van de juiste materialen en werkwijze zorgt voor een optimaal resultaat. U ontvangt op ons werk dan ook 15 jaar garantie! Wilt u meer te weten komen over de conditie van uw dak? Dan kunt u onze dakdekker laten langskomen voor een gratis dakinspectie. Gaat het toch onverhoopt mis en heeft u last van een lekkage in Boxtel? Dan kunt u direct onze spoedlijn bellen voor hulp. Onze 24/7 spoedservice is dag en nacht beschikbaar.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Bel of mail voor de reparatie van uw dak

Heeft uw dak in Boxtel een reparatie nodig? Moet uw platte dak of epdm dak vervangen worden? Of wenst u uw dak te laten coaten? Bel ons dan via telefoonnummer +316 52 83 26 69 of mail via info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen met dakwerken in Boxtel!

boxtel

boxtel

boxtel