Bitumen Daken

Dakdekker Brabant

Laat uw dak inspecteren, repareren en isoleren in Brabant

Zoekt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf omdat u van plan bent uw dak te vernieuwen, uw schoorsteen te repareren of uw dakpannen te reinigen in Brabant? Schakel dan de professionele dakdekkers in van Eigenhuis Dakdekkers. Wij hebben jarenlang ervaring met het inspecteren, repareren en renoveren van daken in Nederland. In Nederland hebben wij 22 vestigingen, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn. Ziet u schade aan uw huis of pand en vermoedt u bijvoorbeeld een lekkage? Met onze spoedservice zijn wij 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar in Brabant.

Kies voor een dakinspectie in Brabant en voorkom problemen

Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het belangrijk dat wanneer u twijfelt over bijvoorbeeld een daklekkage, u hulp inschakelt. Hierdoor voorkomt u dat het dak misschien wel helemaal moet worden vervangen. Kies daarom voor ons dakdekkersbedrijf en u bent verzekerd van een professionele dakdekker die uw problemen oplost. Mogen wij uw dak vernieuwen, renoveren of isoleren? Dan bent u verzekerd van eerlijk, vrijblijvend advies. Daarnaast bieden wij u tot 15 jaar garantie. Wij leveren VCA gecertificeerde medewerkers die uw dak gratis komen inspecteren. Heeft u een compleet nieuw dak nodig? Wij leveren enkel de beste materialen waardoor u lang plezier van uw nieuwe, gerenoveerde dak in Brabant zult hebben.

Ontdek de vele mogelijkheden van ons dakdekkersbedrijf

Naast het vernieuwen, isoleren en onderhouden van daken, zijn wij voor nog veel meer werkzaamheden in te schakelen! Wij zijn als dakdekker in Brabant in te schakelen voor:

  • Schoorsteen reparaties, vervangingen en renovaties
  • Dakgoot reparaties, renovaties en vervangingen
  • Zink en loodwerk
  • Het vervangen van platte daken (en het bedekken met epdm)
  • Daklekkage reparaties en opsporingen, lekdetecties

Wij zijn in Brabant hét aanspreekpunt voor dakrenovaties, dakreparaties en daklekkages. Neem contact met ons op en wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Neem contact op en laat uw dak repareren in Brabant

Kies voor de beste dakdekker in Brabant en neem contact op met Eigenhuis Dakdekkers. Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Heeft u dus last van een daklekkage of vermoedt u een lekkage en wenst u een dakinspectie? Wij komen direct bij u langs! Bent u benieuwd naar wat we verder voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. We helpen u graag verder met een schoorsteen reparatie of met het reinigen van uw dakpannen of zonnepanelen in Brabant!

brabant

brabant

brabant