Dakdekker Breda

Verhelp uw daklekkage of kapotte schoorsteen in Breda

Is het dak van uw huis in Breda toe aan vervanging of renovatie en vindt u maar geen oplossing? Kies dan voor de reparaties en renovaties van Eigenhuis Dakdekkers. Door onze jarenlange ervaring in het inspecteren, repareren en renoveren van daken in Nederland weten wij voor iedere situatie een passende oplossing te bedenken. Heeft u een spoedgeval, zoals een daklekkage? Wij zijn op 22 plekken gevestigd in Nederland waardoor we binnen 12 uur bij u kunnen zijn in Breda voor een dakinspectie en -reparatie! Maak gebruik van onze spoedservice en bereik ons 24 uur per dag, zeven dagen per week. Waarmee kunnen we u helpen?

Ga op de veilige tour en laat uw dak bij twijfel altijd inspecteren in Breda

Denkt u te maken te hebben met een lekkage, maar bent u bang een dakdekkersbedrijf in te schakelen terwijl er eigenlijk helemaal geen sprake van een lekkage is? Dan kunt u maar beter wel een inspectie laten uitvoeren, de kosten van een compleet nieuw dak zijn namelijk hoger dan van een daklekkage reparatie. Mogen wij uw woning of bedrijfspand komen inspecteren? Dan hoeft u bij ons niks te betalen voor de dakinspectie! En wanneer wij vervolgens uw daklekkage repareren of toch uw dak moeten renoveren of vernieuwen, voorzien we u altijd van oprecht advies. Daarnaast werken wij met VCA gecertificeerde medewerkers die enkel met de beste materialen te werk gaan voor uw dakrenovatie.

Laat ons zoveel mogelijk problemen verhelpen

Wist u dat wij naast dakreparaties en dakisolaties veel meer voor u kunnen betekenen? U kunt ons dakdekkersbedrijf ook inschakelen voor:

  • Schoorsteen reparaties, vervangingen en renovaties
  • Dakgoot reparaties, renovaties en vervangingen
  • Zink en loodwerk
  • Het vervangen van platte daken (en het bedekken met epdm)
  • Daklekkage reparaties en opsporingen, lekdetecties

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Een nieuw dak of een dakrenovatie in Breda

Wij gaan niet meteen over tot het vernieuwen of renoveren van uw dak. Eerst voeren wij een uitgebreide dakinspectie bij u in Breda uit. Zo kunnen wij precies zien wat het probleem is en waar het zich bevindt. Hierdoor kunnen wij sneller en zorgvuldiger te werk gaan. Onze ervaren en gediplomeerde werknemers zullen uw daklekkage in Breda verhelpen. Hierdoor kunt u weer zorgeloos genieten.

Laat ons u in Breda helpen met uw daklekkages en neem contact op

Wacht niet langer met een kapotte schoorsteen of een daklekkage maar kom in actie en schakel onze hulp in. We staan altijd voor u klaar en streven ernaar om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen! Kampt u dus met een schoorsteen die moet worden vervangen? Heeft u ons nodig voor wat zink en loodwerk? Of wilt u uw dak vernieuwen met bitumen daken? Bel ons dan direct via +3176 700 25 63⁠​ of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl en we komen u graag helpen in Breda met uw daklekkage of uw kapotte dakgoot!

breda

breda

breda