Dak vervangen

Dak vervangen

Schakel ons in voor een nieuw dak of een dak renovatie

Zoekt u een professionele partner voor de vernieuwing of renovatie van uw dak? Kies dan voor de professionals van dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Om te weten of we uw dak moeten renoveren, vervangen of vernieuwen, voeren wij eerst een dakinspectie of een lekdetectie bij u uit. Wij zijn op 22 plekken in Nederland gevestigd, zodat we altijd binnen 12 uur bij u op locatie kunnen zijn! Heeft u dus last van een lekkage en bent u toe aan een nieuw dak? Kies voor Eigenhuis Dakdekkers en profiteer van onze vakkundigheid.

Ervaring met het renoveren en vernieuwen van daken in heel NL

Door de vele jaren heen zijn wij als dakdekkersbedrijf uitgegroeid tot specialist op het gebied van het renoveren, vernieuwen of vervangen van allerlei soorten daken in heel Nederland. We staan bekend om onze vakkundigheid en nauwkeurigheid: we renoveren of vernieuwen elk dak met hetzelfde prachtige eindresultaat! Heeft u bepaalde wensen over uw nieuwe dak of de dak renovatie? Vertel ze aan ons en wij houden er rekening mee! Onze VCA gekeurde medewerkers werken enkel met de beste materialen en zullen u dus niet teleurstellen.

Maak gebruik van onze gratis dakinspectie

Weet u dat er iets mis is met uw dak, maar weet u niet of u voor een renovatie of een complete vernieuwing van uw dak moet gaan? Dan raden wij u aan om een dakinspectie uit te laten voeren. Wanneer wij deze dakinspectie bij u uitvoeren, is deze compleet gratis! We inspecteren uw woning of bedrijfspand zorgvuldig en stellen daarna vast wat er met het dak moet gebeuren. Onze VCA gecertificeerde medewerkers zullen vervolgens uw dak renoveren, vernieuwen of vervangen. En zien wij bijvoorbeeld dat uw dakpannen en zonnepanelen erg vies zijn? Dan kunt u deze ook door ons laten reinigen! Informeer naar de mogelijkheden.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Mogen wij uw dak vernieuwen, vervangen of renoveren?

Denkt u er al jaren aan om uw dak te vernieuwen of te renoveren, maar weet u niet zo goed hoe? Schakel dan dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers in. Wij bieden u 15 jaar garantie op onze werkzaamheden. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het vervangen, vernieuwen of renoveren van daken in heel Nederland. Ook voor uw dak bieden wij de passende oplossing! Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel naar +316 52 83 26 69​⁠​ of stuur een mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl en we komen uw dak graag renoveren of vervangen!

dak vervangen

dak vervangen

dak vervangen