Eigenhuis Dakdekkers over ons

Dakinspectie

Laat uw twijfels u niet tegenhouden en kies voor een dakinspectie

Lekt er iets en weet u niet zeker of het water afkomstig is van uw dak? Kies dan voor een dakinspectie, uitgevoerd door dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Wij komen uw dak graag inspecteren om deze vervolgens eventueel te repareren. Een lekdetectie is zo uitgevoerd! Komt er spoed kijken bij uw lekkage? Doordat wij op 22 plekken gevestigd zijn in Nederland, kunnen wij al binnen 12 uur bij u zijn! Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor het melden van een lekkage. Voor al uw dakwerken bent u bij EIgenhuis Dakdekkers aan het juiste adres.

Profiteer van onze vakkundigheid

Wij zijn als dakdekkersbedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van dakdekken. Door onze vakkundigheid en nauwkeurigheid is elk eindresultaat van dezelfde kwaliteit. Daarnaast handelen wij alle werkzaamheden tot op het laatste onderdeel netjes af. Blijkt het na de dakinspectie en/of de lekdetectie zo te zijn dat uw dak gerepareerd moet worden? Dan bespreken we samen hoe het eruit moet komen te zien. Uw wensen over staan centraal bij ons!

Onze ervaring is merkbaar tijdens uw gratis dakinspectie

Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor een dakinspectie, profiteert u direct. Wij voeren onze dakinspectie namelijk gratis uit! Zo bespaart u maar liefst €37,50 en weet u met de lekdetectie zeker waar de lekkage zit. Daarnaast bieden we een garantie van 15 jaar op onze werkzaamheden. Hebben wij dus na onze dakinspectie of een lekdetectie een reparatie bij u uitgevoerd en is er binnen 15 jaar opnieuw een probleem ontstaan? Dan komen we dit voor u verhelpen! We stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een dakinspectie bij u thuis of bij uw bedrijfspand.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Kies ook voor een dakinspectie en neem direct contact op

Wanneer u te maken denkt te hebben met een daklekkage, is het verstandig om direct actie te ondernemen. Zo voorkomt u ergere schade en als gevolg hogere kosten! Profiteer vandaag nog van onze 15 jaar garantie en van onze vakkundigheid: maak een afspraak met de specialisten van Eigenhuis Dakdekkers. Contact over de vele opties voor uw dak lekkages? Een afspraak voor een dakinspectie of een lekdetectie maakt u door te bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of door een mail te sturen naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. We komen uw dak graag inspecteren in de toekomst!

dakinspectie

dakinspectie

dakinspectie