Eigenhuis Dakdekkers over ons

Daklekkage

Wij verhelpen uw daklekkage op professionele wijze

Vermoedt u of heeft u te maken met een daklekkage bij u thuis of bij uw bedrijfspand? Kies dan voor de specialisten van Eigenhuis Dakdekkers en wij komen uw daklekkage repareren. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een daklekkage is. Daarom kunnen wij door onze 22 vestigingen in Nederland al binnen 12 uur bij u zijn! We kunnen uw daklekkage opsporen en vervolgens repareren. U kunt ook bij ons terecht voor een daklekkage van een plat dak! Wij zijn er dus voor al uw dakwerken.

Maak kennis met ons en laat uw dak repareren

Door onze vele jaren ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist in de wereld van de dakdekkersbedrijven. Wij werken met grote vakkundigheid en nauwkeurigheid waardoor onze werkzaamheden altijd netjes afgehandeld worden. Daardoor is ook elk resultaat hetzelfde bij ons dakdekkersbedrijf! Het eindresultaat zal precies hetzelfde worden als hoe u het voor zich zag. We luisteren te allen tijde naar uw wensen en zullen deze zoveel mogelijk verwerken tijdens de reparatie van uw dak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat het repareren van een daklekkage bijvoorbeeld bij ons kost? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Laat uw daklekkage gratis opsporen

Niks is vervelender dan het onnodig te moeten betalen van een dakdekker, omdat u dacht dat u een daklekkage had en dit echter niet het geval was. Daarom voeren wij altijd een gratis dakinspectie uit ter waarde van maar liefst €37,50! Zo sporen wij de lekkage aan uw dak op en maken wij een offerte op maat voor u. Twijfelt u of u een daklekkage heeft? Laat uw twijfels u dan niet tegenhouden en schakel ons in voor een dak reparatie van bijvoorbeeld uw platte dak! We werken alleen met VCA gecertificeerde werknemers en we geloven in de kwaliteit van onze materialen en ons vakwerk. U zult dus lang plezier hebben van onze werkzaamheden!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Kom vandaag nog van uw daklekkage af en neem contact op

Kampt u momenteel met een daklekkage? Wacht dan niet langer en voorkom erger. Voor de opsporing van daklekkages en dak reparaties van zowel schuine als platte daken kunt u bij ons terecht. Wij bieden u 15 jaar garantie op onze werkzaamheden, uitgevoerd door VCA gekeurde werknemers die enkel werken met de beste materialen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw daklekkage? Neem dan gerust contact op! U kunt ons bereiken door te bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of door een mail te sturen naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Dan helpen we u binnen de kortste keren ook van uw daklekkage af!

daklekkage

daklekkage

daklekkage