Eigenhuis Dakdekkers over ons

Dakonderhoud

Schakel ons dakdekkersbedrijf in om uw dak te laten reinigen

Zoekt u een vakkundige dakdekker die uw dakpannen kan reinigen of een daklekkage kan verhelpen? Kies dan voor de diensten van dakdekkersbedrijf dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van dakonderhoud. Wij kunnen niet alleen uw dak repareren of renoveren, wij zijn ook in staat om uw dak op de juiste manier te reinigen. Tevens kunnen wij uw dak coaten, zodat de levensduur van uw dak wordt verlengd. Bent u benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak met ons dakdekkersbedrijf om uw dakpannen te laten reinigen.

Uw dakpannen laten reinigen

Ziet uw dak er niet meer zo mooi uit? Is er groene aanslag zichtbaar op uw dakpannen? Laat dan onze vakman langskomen om uw dak vakkundig te reinigen. Door uw dak te laten reinigen, krijgt uw dak niet alleen weer zijn mooie uitstraling terug, maar kunt u ook nieuwe aantasting van de dakpannen voorkomen. Om uw dak op de juiste manier te reinigen, moet er een goede techniek gebruikt worden. Gelukkig weten onze VCA gecertificeerde vakmannen precies hoe zij dit moeten aanpakken.

Verleng de levensduur van uw dak. Laat uw dak coaten!

Na het reinigen van uw dak, kunt u onze vakman ook inzetten om de dakpannen te coaten. Wij gebruiken een coating van een hoogwaardige kwaliteit. Naast het coaten van dakpannen, kunnen wij ook een plat dak vakkundig waterdicht maken. Met een goede dakcoating kunt u de levensduur van uw dak extra verlengen. De coating zorgt namelijk voor een sterke barrière tegen de invloed van wind, regen en sneeuw. Door het dak te laten coaten, kunt u in de toekomst veel besparen op reparatiekosten. Laat ons dus vandaag nog langskomen om uw dak onder handen te nemen.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Een daklekkage op professionele wijze verhelpen

Heeft u last van een daklekkage bij u thuis of bij uw bedrijfspand? Schakel dan Eigenhuis Dakdekkers in en wij komen deze daklekkage repareren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een specialist onder de dakdekkersbedrijven. Wanneer u niet zeker weet of u last heeft van een daklekkage, komen wij kosteloos bij u langs voor een dakinspectie. Hierdoor krijgt u zekerheid en zorgen wij voor een dakreparatie van uw dak.

Bel ons voor een inspectie van uw lood en zinkwerk

Wilt u ook ons dakdekkersbedrijf inschakelen om uw dak te laten reinigen of repareren? Of wilt u uw dak laten coaten? Geef uw wensen aan ons door via +316 52 83 26 69​⁠​ of mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Wij komen dan graag bij u langs om uw dakpannen vakkundig te reinigen.

dakonderhoud

dakonderhoud

dakonderhoud