Dakramen en lichtkoepels

Specialist in het aanbrengen van dakramen en lichtkoepels

Dakramen en lichtkoepels zorgen voor meer lichtinval, een betere ventilatie of dienen voor toegang tot het dak voor onderhoud of als vluchtroute. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van dakramen en lichtkoepels op platte en hellende daken. Door de juiste toepassing valt er ook nog veel te besparen op het gebied van energie. U hoeft bijvoorbeeld minder licht aan te zetten in de betreffende kamer.

De hedendaagse eisen

Alle dakramen en lichtkoepels die wij plaatsen, voldoen aan de hedendaagse eisen wat betreft geluidswering, inbraakwering en warmteweerstand. Ook voor de grootte en juiste hoogte van een rakraam kunnen wij u vrijblijvend advies geven. Maar het is altijd belangrijk om van te voren bij uw gemeente te vragen aan welke voorwaarden u moet voldoen wanneer u een dakraam of lichtkoepel wilt plaatsen. Dit geldt zowel voor de voorkant als voor de achterkant van uw woning of bedrijfspand.

Een ruim assortiment aan diensten

Wij adviseren u graag op het gebied van dakramen en lichtkoepels. Het kan zijn dat u een hellend dak heeft of juist een plat dak. Onze werknemers zullen hier geen problemen bij ondervinden, maar zullen u juist adviseren en de nodige hulp bieden. Hierna zullen zij overgaan op het deskundige installeren van een dakraam of lichtkoepel. Wij installeren naast dakramen en lichtkoepels ook lichtstraten en solartubes.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Meer informatie over dakramen en lichtkoepels

Wilt u meer daglicht creëren op uw zolder of in uw studeerkamer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Wij geven u graag advies en plaatsen deskundig uw dakramen en lichtkoepels.

dakramen en lichtkoepels

dakramen en lichtkoepels

dakramen en lichtkoepels