Dak vervangen

Dakdekker Den Bosch

Renoveer uw dak in Den Bosch met 15 jaar garantie

Heeft u al eens kennis gemaakt met de professionele dakdekkers van dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers? Dan weet u dat u ons in Den Bosch kunt inschakelen voor de reparatie van uw daklekkage, uw schoorsteen of voor bijvoorbeeld de reiniging van uw zonnepanelen en dakpannen. Kent u ons niet, maar zoekt u een dakdekker voor een spoedgeval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen al binnen 12 uur ter plaatse zijn en bieden u tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden. Waar kunnen we u mee helpen in Den Bosch?

Laat ons uw dak gratis inspecteren in Den Bosch

Weet u niet helemaal zeker of u te maken heeft met een lekkage in uw woning of in uw bedrijfspand in Den Bosch? Neem contact met ons op en we voeren een gratis inspectie bij u op locatie uit! Tijdens deze inspectie voorzien we u van oprecht advies over de situatie. Komen wij tot de conclusie dat uw dak in Den Bosch moet worden gerenoveerd, uw schoorsteen moet worden gerepareerd of uw dakgoot moet worden gerenoveerd? Dan schakelen wij onze VCA gecertificeerde medewerkers in om uw pand van een prachtig nieuw dak te voorzien in Den Bosch. Wij gebruiken enkel de beste materialen waardoor u in combinatie met onze garantie kunt genieten van een nieuw dak voor de langere termijn!

Wij kunnen u met het volgende van dienst zijn in Den Bosch

Een van de grote voordelen van ons dakdekkersbedrijf is dat we u naast het repareren van uw dak met nog veel meer werkzaamheden van dienst kunnen zijn. Wij helpen u daarom graag met:

  • Het renoveren, repareren en/of vervangen van uw dakgoot
  • Het vervangen van uw platte dak en het beleggen met epdm
  • Zink en loodwerk
  • Het verzorgen van lekdetecties, daklekkage opsporingen en daklekkage reparaties
  • Het vervangen, renoveren en repareren van schoorstenen

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Verhelp uw daklekkage direct en neem contact op

Wacht niet te lang met uw daklekkage: voor u het weet moet uw hele dak vervangen worden. Neem daarom contact op met Eigenhuis Dakdekkers en krijg professionele hulp bij uw dak isolatie, dakgoot reparatie, bij de vervanging van uw platte dak of bij de renovatie van uw dak. Heeft u graag contact over de vele mogelijkheden van ons dakdekkersbedrijf of heeft u een andere vraag? Bel ons dan gerust op +3173 203 25 46​ of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. We kijken ernaar uit om uw daklekkage, uw kapotte schoorsteen of uw kapotte dakgoot te verhelpen!

den bosch

den bosch

den bosch