Dak vervangen

Dakdekker Dordrecht

Schakel ons dakdekkersbedrijf in Dordrecht in

Bent u in Dordrecht op zoek naar een specialist in dak renovatie, dakpannen reinigen en lekdetectie? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Al onze VCA gecertificeerde medewerkers staan 24/7 voor u klaar. Is het tijd voor een schoorsteen reparatie? Wilt u uw complete dak laten vernieuwen? Of wilt u dat wij uw zonnepanelen of dak reinigen? Geef uw wensen aan onze dakdekker door en wij snellen voor u naar Dordrecht!

Ontdek onze diensten in Dordrecht

Onze dakdekker, dé specialist in dakwerken, kan voor allerhande klussen ingezet worden. Zo is ons dakdekkersbedrijf in te schakelen voor het:

  • Isoleren van uw dak
  • Opsporen en repareren van een daklekkage
  • Vervangen of repareren van uw schoorsteen
  • Uitvoeren van een grondige lekdetectie en dakinspectie
  • Repareren of vervangen van uw dakgoot, zink en loodwerk
  • Reinigen en coaten van uw dak, dakpannen en zonnepanelen
  • Vernieuwen, vervangen en renoveren van uw platte, EPDM of bitumen dak

Kortom, voor alle benodigde klussen aan uw dakpannen of platte, bitumen of EPDM dak, bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. Wat mag onze dakdekker voor u in Dordrecht betekenen?

Waarom het verstandig is ons dakdekkersbedrijf in te schakelen

Onze specialisten in dakwerken onderscheiden zich op diverse punten van andere dakdekkersbedrijven. Zo zijn al onze dakdekkers VCA gecertificeerd. Daarnaast voldoen alle materialen die wij inzetten aan de Europese richtlijnen. Deze topservice ziet u uiteraard ook terug in onze garanties. Zo geven wij maar liefst 15 jaar garantie op ons werk. Twijfelt u of uw (platte) dak, dakpannen, schoorsteen, dakgoot of zonnepanelen nog in goede staat zijn? Laat onze dakdekker dan langskomen voor een gratis dakinspectie. Wij controleren uw dak grondig, op zaken als kwaliteit, stevigheid en een eventuele naderende daklekkage. Is een renovatie, reparatie, vernieuwing of reiniging in Dordrecht nodig? Dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf meteen aan het juiste adres!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Laat onze dakdekker uw dak in Dordrecht renoveren

Kampt u in Dordrecht met een daklekkage? Is het tijd voor een volledige dak vernieuwing? Wilt u dat wij uw schoorsteen of dakgoot vervangen? Laat onze specialisten in dakwerken de daklekkage opsporen en repareren, de kapotte schoorsteen vervangen, uw dak isoleren en uw dakpannen reinigen en coaten. U schakelt ons dakdekkersbedrijf in door te bellen naar +316 52 83 26 69 of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Onze dakdekker hoort graag wat hij voor uw dak mag betekenen in Dordrecht!

dordrecht

dordrecht

dordrecht