Dakdekker Eindhoven

Een dakdekkersbedrijf met kwaliteit in Eindhoven

Heeft u last van een lekkage? Of zoekt u deskundig advies voor uw dak van een echte dakdekker nabij Eindhoven? Kies dan voor dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Met onze 22 vestigingen in Nederland kunnen wij al binnen 12 uur ter plaatse zijn bij bijvoorbeeld lekkages in Eindhoven. Schakelt u ons bijvoorbeeld in voor een schoorsteenreparatie, een reparatie van een daklekkage of voor de reiniging van uw zonnepanelen en dakpannen? Dan geven we u daarnaast graag advies voor bij uw woonwensen in Eindhoven!

Wij voeren een gratis dakinspectie bij u uit in Eindhoven

Bent u bang dat u onnodig kosten maakt door ons in te schakelen, omdat u twijfelt of u wel een lekkage heeft? Geen zorgen! Wij voeren gratis een inspectie bij u uit. We voorzien u altijd van oprecht advies. Wanneer wij zien dat uw dak in Eindhoven wel een opknapbeurt kan gebruiken, zullen wij ervoor kiezen om uw dak bijvoorbeeld te isoleren, renoveren of vernieuwen. Op deze werkzaamheden heeft u maar liefst tot 15 jaar garantie! Onze VCA gecertificeerde medewerkers verzekeren u op deze manier van een prachtig nieuw dak voor de lange termijn in Eindhoven! U kunt ons daarna ook voor meerdere onderdelen van uw huis inschakelen. Moet uw schoorsteen gerepareerd worden, maar kunnen uw dakpannen en zonnepanelen eigenlijk ook wel een reiniging gebruiken? Maak een afspraak en we knappen alles voor u op in Eindhoven.

Hiermee kunnen we u helpen in Eindhoven

Als ervaren dakdekkersbedrijf weten wij als geen ander hoe fijn het is wanneer een bedrijf u in één keer met al uw problemen kan helpen. Wij sommen daarom graag onze mogelijkheden voor u op:

  • Wij kunnen uw dakgoot renoveren, repareren en vervangen
  • Wij kunnen uw platte dak vervangen en het bedekken met epdm
  • Wij kunnen u helpen met zink en loodwerk
  • Wij verzorgen lekdetecties, daklekkage opsporingen en daklekkage reparaties
  • Wij kunnen uw schoorsteen vervangen, renoveren en repareren

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Neem contact op vanuit Eindhoven en laat ons uw dak repareren

Eigenhuis Dakdekkers helpt u graag bij het oplossen van die vervelende daklekkage, die kapotte schoorsten of die vieze dakpannen in Eindhoven. Onze ervaring schemert door in onze werkzaamheden als dakdekkersbedrijf. Heeft u ook hulp nodig bij het renoveren van uw dak vanwege een daklekkage, of zoekt u hulp bij uw dakgoot reparatie? Bel ons vandaag nog via +3140 304 63 19 of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl en we helpen u zo snel mogelijk verder. Eigenhuis Dakdekkers: de dakdekker waar u van op aan kunt in Eindhoven!

eindhoven

eindhoven

eindhoven