Dak vervangen

Dakdekker Gorinchem

Uw dakdekkersbedrijf in Gorinchem

Dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers staat 24/7 voor u klaar in Gorinchem. Wilt u onze dakdekker inschakelen voor een dak renovatie, het reinigen van dakpannen of een lekdetectie? Wij verhelpen in een zeer korte tijd het probleem aan uw dak, dakgoot, dakpannen of schoorsteen. Kortom, laat ons uw dak vernieuwen, uw zonnepanelen of dak reinigen of een uitvoerige schoorsteen reparatie uitvoeren in Gorinchem!

Wat mag onze dakdekker voor u in Gorinchem betekenen?

Onze specialisten in dakwerken kunnen uw platte dak, dakpannen, schoorsteen en dakgoot weer in perfecte staat brengen. Laat daarom de dakdekker van ons dakdekkersbedrijf:

  • Uw dak isoleren
  • Uw schoorsteen vervangen
  • De daklekkage opsporen en repareren
  • Een grondige lekdetectie en dakinspectie uitvoeren
  • Uw dakgoot, zink en loodwerk repareren of vervangen
  • Uw dak, dakpannen of zonnepanelen reinigen en coaten
  • Uw platte, EPDM of bitumen dak vernieuwen, vervangen of renoveren

Kortom, zit er een lekkage in uw platte, bitumen of EPDM dak? Of moeten uw dakpannen in Gorinchem vervangen worden? Schakel direct de dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf in!

Ontdek de voordelen van ons dakdekkersbedrijf

Ons dakdekkersbedrijf is niet zomaar een zaak in dakwerken. Wij werken namelijk uitsluitend met VCA gecertificeerde dakdekkers en materialen die aan de Europese richtlijnen voldoen. Mag onze dakdekker bij u aan de slag? Dan ontvangt u op zijn werk een garantie tot wel 15 jaar. Een ander groot voordeel van onze aanpak, is dat wij een gratis dakinspectie aanbieden. Hiermee kunnen we de huidige staat van uw dakpannen, zonnepanelen, (platte) dak, dakgoot en schoorsteen vaststellen. Ook kan onze dakdekker snel een naderende daklekkage opsporen. Uiteraard blijft ons dakdekkersbedrijf na deze lekdetectie nog even in Gorinchem, als blijkt dat er inderdaad sprake is van een lekkage. Wij volbrengen dan graag meteen de benodigde vernieuwing, reparatie, renovatie of reiniging!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Reparatie aan uw huidige dak of een volledig nieuw dak

Voordat wij beginnen aan het vervangen van het dak, voeren wij eerst een gedegen dakinspectie uit bij uw in Gorinchem om een daklekkage op te sporen. Hierdoor weten wij precies waar het probleem zich bevindt en kunnen wij sneller overgaan tot het repareren van de daklekkage. Wanneer wij er achter komen dat het probleem echt groter is, kunnen wij adviseren om in plaats van een dakreparatie te kiezen voor een nieuw dak.

Neem contact op met onze dakdekker vanuit Gorinchem

Haal onze dakdekker naar Gorinchem om uw schoorsteen of dakgoot te vervangen, uw dak te vernieuwen of die nare daklekkage te verhelpen. Onze specialisten in dakwerken staan in alle gevallen voor u klaar. Laat ons direct weten of wij een daklekkage mogen opsporen en repareren, uw dak mogen isoleren, uw dakpannen mogen reinigen en coaten of de kapotte schoorsteen mogen vervangen. Bel ons dakdekkersbedrijf via +316 52 83 26 69 of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Uw dak in Gorinchem ligt bij onze dakdekker in de juiste, vakkundige handen!

gorinchem

gorinchem

gorinchem