Dak vervangen

Dakdekker Helmond

Hulp van ons dakdekkersbedrijf in Helmond

Zoekt u in de omgeving van Helmond een dakdekkersbedrijf dat u kan helpen met dakwerken zoals dak renovatie, reparatie of vernieuwing? Dan zit u helemaal goed bij dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Al jaren wij de totaalpartner van veel particulieren en bedrijven op het gebied van dakonderhoud. Wij helpen hen wanneer zij te maken krijgen met een daklekkage aan u hun platte dak, met bijvoorbeeld een dak renovatie of een schoorsteen reparatie. Tevens bieden wij hulp wanneer zij hun zonnepanelen of dakpannen willen laten reinigen of dak willen laten coaten. Bent u benieuwd geworden naar wat onze dakdekker voor u kan doen in Helmond? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen wat betreft de dak vernieuwing, schoorsteen renovatie of dak isolatie aan ons door.

Schakel ons in voor diensten in Helmond

Wilt u ons ook inschakelen om een daklekkage te repareren, een schoorsteen te vervangen of een dak te reinigen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Naast deze werkzaamheden helpen wij u ook met:

  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Een dakinspectie uitvoeren
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen

Wilt u hulp bij andere dakwerken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

De beste service tijdens een dak reparatie in Helmond

De medewerkers van ons dakdekkersbedrijf hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van dakwerken. Naast hun ervaring zijn zij ook allemaal VCA gekeurd. Wanneer zij bij u langskomen in Helmond, kunnen zij zeer vakkundig en efficiënt een dakinspectie, dakrenovatie of dakgoot reparatie uitvoeren. Wanneer wij uw dakpannen, bitumen of epdm dak herstellen, gebruiken wij alleen de beste materialen die aan alle Europese richtlijnen voldoen. Wij verzekeren u graag van de uitstekende kwaliteit van onze werkzaamheden. Daarom geven wij u ook nog 15 jaar garantie op ons werk! Wilt u weten of uw dak nog in een goede conditie is? Laat ons dan langskomen voor een gratis dakinspectie. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een vervelende lekkage? Dan kunt u vanuit Helmond altijd contact opnemen met ons spoednummer voor onze 24/7 spoedservice.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Benader ons voor een gratis lekdetectie

Heeft u in Helmond behoefte aan de hulp van onze dakdekker tijdens de reparatie van zink en loodwerk? Wilt u een gratis lekdetectie uit laten voeren? Of wenst u uw dak te laten coaten? Bel ons dan via +316 52 83 26 69 of mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. De medewerkers van ons dakdekkersbedrijf helpen u dan graag met de renovatie, reparatie of vernieuwing van uw dak in Helmond!

helmond

helmond

helmond