Dakdekker Hilversum

Kies voor ons dakdekkersbedrijf in Hilversum

Heeft u in de omgeving van Hilversum behoefte aan de hulp van een vakkundige dakdekker die u helpt met het repareren van een daklekkage of het vernieuwen van een dak? Dan zit u helemaal goed bij dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. U kunt bij ons terecht wanneer u uw dak wilt laten renoveren, uw schoorsteen wilt laten vervangen of uw dakpannen wilt laten reinigen. Tevens staan wij voor u klaar wanneer u uw dak wilt laten isoleren of wanneer het zink en loodwerk een reparatie nodig heeft. Benieuwd geworden naar onze aanpak? Lees dan verder of neem contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met onze dakdekker voor een vakkundige dak renovatie of schoorsteen reparatie in Hilversum.

Ons dienstenpakket in Hilversum

Waar kan ons dakdekkersbedrijf u zoal mee helpen? Onze dakdekker is niet alleen in staat om uw zonnepanelen te reinigen of uw dak te coaten, u kunt ons namelijk ook inschakelen voor de volgende diensten:

  • Een gratis dakinspectie
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren

Zijn er andere dakwerken waar u onze hulp bij wenst? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden.

Laat uw dak vernieuwen of repareren in Hilversum

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van dakwerken in Hilversum. Als dakdekkersbedrijf hebben wij al jaren ervaring. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en weten precies hoe zij uw dak kunnen renoveren, repareren of vernieuwen. Voor de renovatie en het herstel maken zij gebruik van de beste materialen. Alle materialen voldoen aan de Europese richtlijnen. Door de juiste werkwijze te hanteren en kwaliteits materialen te gebruiken, willen wij voor een optimaal resultaat zorgen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, dat wij 15 jaar garantie op ons werk geven. Laat ons vandaag nog bij u langskomen voor een gratis dakinspectie en kom meer te weten over de conditie van uw dak. Heeft u onverhoopt te maken gekregen met een vervelende lekkage? Dan kunt u in Hilversum dag en nacht onze 24/7 spoedservice bellen voor hulp.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Bel of mail voor de hulp van onze vakkundige dakdekker

Wilt u in Hilversum ook onze hulp voor het repareren van uw daklekkage? Moet uw platte dak of epdm dak vervangen worden? Of wilt u uw dak laten coaten? Benader ons dan via +316 52 83 26 69 of mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. U kunt dan in Hilversum op onze hulp rekenen bij het renoveren, repareren en vernieuwen van uw dak.

hilversum

hilversum height=

hilversum