Eigenhuis Dakdekkers over ons

Dakdekker Nijmegen

Het dakdekkersbedrijf in de omgeving van Nijmegen

Zoekt u in de omgeving van Nijmegen een dakdekker die u helpt met een dakgoot reparatie, dakinspectie of een dak renovatie? Dan bent u bij Eigenhuis Dakdekkers aan het juiste adres. Met onze professionele aanpak kunnen wij vakkundig uw dak renoveren, een lekdetectie uitvoeren of uw dak vervangen. Wilt u graag uw dak laten isoleren of uw dakpannen laten reinigen? Wij helpen u graag. Bent u benieuwd geworden naar de aanpak van onze VCA gecertificeerde medewerkers? Neem dan contact met ons op en ontvang meer informatie over hoe wij uw daklekkage kunnen repareren of uw platte dak vervangen. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met ons dakdekkersbedrijf vanuit Nijmegen.

Ons volledige dienstenpakket in Nijmegen

Wat kan ons dakdekkersbedrijf allemaal voor u doen in Nijmegen? Wanneer u onze dakdekker inschakelt, kan hij het volgende voor u doen:

  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Een dakinspectie uitvoeren
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen

Neem snel contact met ons op voor meer informatie over onze dakwerken. Tevens kunt u direct doorgeven wat uw wensen zijn wat betreft uw nieuwe dakpannen, epdm of bitumen dak.

Uw dak laten vernieuwen of repareren door onze dakdekker in Nijmegen

Moeten er werkzaamheden worden uitgevoerd aan uw dak? Dan zijn wij van Eigenhuis Dakdekkers uw aanspreekpunt. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van een dakinspectie, dakrenovatie en dakgoot reparatie. Wij zijn uw partner voor al het dakonderhoud. Bij het repareren en renoveren van uw dak gebruiken wij de beste materialen die voldoen aan alle Europese richtlijnen. Vanwege de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden krijgt u van ons 15 jaar garantie op ons werk! Weet u niet of uw dak in goede staat is? Dan kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Wij voeren dan een grondige inspectie uit en geven u advies zodat u uw dak in een uitstekende conditie kunt houden. Ontstaat er onverhoopt toch een lekkage in Nijmegen? Dan kunt 24/7 ons spoednummer bellen!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Benader onze dakdekker voor een dakgoot reparatie of dak renovatie

Wenst u in Nijmegen onze hulp voor het oplossen van een daklekkage? Heeft u behoefte aan een schoorsteen reparatie? Of moet uw platte dak worden vervangen? Dan kunt u ons inschakelen door te bellen naar +3124 202 23 94 of u stuurt een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Ons dakdekkersbedrijf zal dan zo snel mogelijk bij u langskomen in Nijmegen voor onderhoud aan uw dakwerken!

nijmegen

nijmegen

nijmegen