Eigenhuis Dakdekkers over ons

Over ons

Schakel ons dakdekkersbedrijf in

Dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers staat voor u klaar wanneer u met een kapotte schoorsteen of een lekkend dak te maken heeft. Niet is zo irritant als lang moeten wachten op een dakdekker wanneer de lekkage alsmaar erger wordt. Wij kunnen met onze 22 vestigingen in Nederland al binnen 12 uur bij u op locatie zijn! Profiteer ook van onze jarenlange ervaring met het inspecteren, repareren en renoveren van verschillende soorten daken in Nederland. Heeft u last van een lekkage of zoekt u een partner voor uw dakrenovatie? Eigenhuis Dakdekkers is er voor al uw dakwerken.

Waar wij als dakdekkersbedrijf voor staan

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot specialist binnen ons vakgebied. Wij staan als trotse dakdekkers voor kwaliteit, goede service en voor klantvriendelijkheid. Al uw dakwerken worden bij ons professioneel en nauwkeurig uitgevoerd waardoor alles netjes afgehandeld wordt. Daarnaast is bij ons dakdekkersbedrijf elk resultaat hetzelfde! Het eindresultaat zal er precies uitzien als hoe u het in gedachte had. Dit komt doordat wij goed naar uw wensen luisteren en enkel met VCA gecertificeerde werknemers werken. Hierdoor zult u lang plezier hebben van onze werkzaamheden!

Wij voeren als dakdekker een gratis inspectie bij u uit

Als ervaren dakdekker weten wij als geen ander hoe vervelend het is wanneer u twijfelt over een lekkage en u er na het inschakelen van professionals achter komt dat het een vals alarm is. Daarom voeren wij een gratis dakinspectie bij u uit ter waarde van maar liefst €37,50! Ook zijn wij een van de weinige dakdekkersbedrijven die onze klanten een garantie van maar liefst 15 jaar bieden. Wij geloven namelijk in de kwaliteit van onze materialen en in ons vakwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? We stellen vrijblijvend een offerte voor u op!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf

Kies voor ons dakdekkersbedrijf wanneer u op zoek bent naar een professionele en ervaren dakdekker welke elke keer weer kwalitatief goed werk levert. Ervaar echte service met VCA gecertificeerde werknemers, 15 jaar garantie en een gratis dakinspectie ter waarde van maar liefst €37,50. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of door een mail te sturen naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. We helpen u graag met al uw dakwerken!

amersfoort

amersfoort

amersfoort