Eigenhuis Dakdekkers over ons

Pannendaken

De partner voor reparatie van uw pannendaken

Eigenhuis Dakdekkers is al jaren gespecialiseerd in het leggen en repareren van pannendaken. Pannendak is de meest toegepaste dakbedekking voor woonhuizen. Onze dakdekkers hebben al jarenlang ervaring met het leggen van pannendaken, zowel bij nieuwbouw als bij een renovatie. Of u nou beschikt over een kleine tussenwoning of een vrijstaande villa, wij zorgen er voor dat uw pannendak er weer uitziet als nieuw.

Een lange levensduur

Wanneer pannendaken goed onderhouden worden, hebben deze een lange levensduur. Maar ondanks regelmatig onderhoud, zal er op een gegeven moment een reparatie of renovatie aan te pas moeten komen. Wij kunnen u helpen met het vervangen van kapotte dakpannen, versleten panlatten of nokvorsten. Het is bij dakbeschadiging zaak om tijdig actie te ondernemen, om vervolgschade te voorkomen.

Voordelen van pannendaken

Ten opzichte van andere dakbekleding heeft een pannendak de volgende voordelen:

  • Dakpannen zijn goedkoop.
  • Het is een duurzame vorm van dakbedekking.
  • Ze zijn bestand tegen iedere weersomstandigheid.
  • Het aanbrengen van een dakraam of lichtkoepels is eenvoudig.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Meer informatie over pannendaken

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Voor het leggen en renoveren van pannendaken bent u bij Eigenhuis Dakdekkers aan het juiste adres.

pannendaken

pannendaken

pannendaken