Bitumen Daken

Platte daken

Wij vervangen uw platte dak en beleggen het met epdm of bitumen

Heeft u nog altijd niet de perfecte partner gevonden voor het vervangen van uw platte dak? En vindt u bitumen daken bijvoorbeeld erg mooi, maar weet u niet wie u hierbij kan helpen? Schakel dan de vakkundige werknemers van Eigenhuis Dakdekkers in. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van platte daken en weten alles van bitumen en epdm. Zit u met een noodgeval en moet uw platte dak snel vervangen worden? Neem dan direct contact met ons op en wij proberen binnen 12 uur al bij u te zijn! We zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Mogen we uw platte dak ook vervangen?

Is uw platte dak lek of is er meer aan de hand? Wij zoeken het uit

Vaak is het moeilijk om te bepalen wat er precies met uw dak aan de hand is. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een lekkage in uw platte dak. Dit hoeft echter niet te zeggen dat de rest van uw dak nog in goede staat is! Het enkel verhelpen van die ene lekkage heeft dus geen nut. Laat ons een gratis dakinspectie uitvoeren en u bent weer verzekerd van een betrouwbaar plat dak voor de langere termijn! Daarnaast werken wij met enkel VCA gecertificeerde werknemers en de beste materialen. Denk hierbij aan bitumen en epdm! We stellen graag een vrijblijvende offerte op voor de mogelijkheden.

Waar kunt u ons nog meer voor inschakelen?

Heeft u naast een lekkage in uw platte dak nog meer problemen? Ook dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dakdekkersbedrijf namelijk ook inschakelen voor:

  • Het repareren van schoorstenen
  • Het renoveren en repareren van dakgoten
  • Zink en loodwerk

De mogelijkheden zijn oneindig! Voor elke situatie biedt ons dakdekkersbedrijf een gepaste oplossing. Vertel ons hoe u het graag wilt en wij luisteren: uw wensen staan bij ons centraal!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Laat een professional uw platte dak vervangen met epdm of bitumen

Wacht niet langer met het vervangen van uw platte dak en schakel de professionals van Eigenhuis Dakdekkers in. Wij beleggen uw platte dak met epdm of bitumen voor een prachtig en duurzaam resultaat. Profiteer van een 15 jaar lange garantie op onze werkzaamheden en neem contact met ons op! Ook benieuwd naar wat wij voor u en uw platte dak kunnen betekenen? Bel ons dan direct via +316 52 83 26 69 of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl en we komen uw platte dak graag vervangen met nieuw epdm of bitumen!

bitumen daken

bitumen daken

bitumen daken