Eigenhuis Dakdekkers

PVC en EPDM daken

PVC en EPDM dakbedekking voor platte daken

PVC en EPDM daken staan bekend om hun lange levensduur en zijn een voordelige soort dakbedekking. Eigenhuis Dakdekkers heeft al jaren ervaring met het vakkundig leggen van PVC en EPDM daken. Deze vorm van dakbedekking worden veelal aangebracht op platte daken. Voor een hellend dak raden wij pannendaken aan. Voor een hellend dak kiest u dan voor een langere levensduur.

Het aanbrengen van de dakbedekking

EPDM daken worden van tevoren op maat gesneden aan de door u opgegeven maten. Hierdoor weet u zeker dat het precies op uw dak past en kan het snel gelegd worden. PVC daken worden in rollen uitgerold op het dak en daar op maat gesneden. Oneffenheden worden hierdoor tijdens de werkzaamheden vakkundig opgenomen in de dakbedekking.

Voordelen van PVC en EPDM daken

PVC en EPDM dakbedekking brengen veel voordelen met zich mee, namelijk:

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Meer informatie over PVC en EPDM daken?

Heeft u een plat dak en denkt u na over een PVC en EPDM dakbedekking? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar +316 52 83 26 69 of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Voor nieuwe PVC en EPDM daken bent u bij Eigenshuis Dakdekkers aan het juiste adres.

pvc en epdm daken

pvc en epdm daken

pvc en epdm daken