Eigenhuis Dakdekkers over ons

Dakdekker Schijndel

Hulp van ons dakdekkersbedrijf in Schijndel

Woont u in de omgeving van Schijndel en wenst u de hulp van een vakkundige dakdekker die u helpt met een dak renovatie, reparatie of vernieuwing? Dan zit u helemaal goed bij dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Al jaren zijn wij verantwoordelijk voor de dakwerken van particulieren en bedrijven in heel Nederland. Wij zijn hun aanspreekpunt en helpen bij het repareren van een daklekkage, dakrenovatie of een schoorsteen reparatie. Wenst u uw dakpannen te laten reinigen? Of wilt u uw dak laten coaten? Benader ons dan vanuit Schijndel en geef uw wensen aan ons door. Wij informeren u dan direct verder over onze aanpak tijdens de dak vernieuwing, schoorsteen renovatie of dak isolatie bij u thuis.

De diensten die wij bieden in Schijndel

Wat kan ons dakdekkersbedrijf allemaal voor u doen in Schijndel? Wij zetten ons diensten graag voor u op een rij:

  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Een dakinspectie uitvoeren
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen

Zijn er andere dakwerken waar u onze hulp voor nodig heeft? Dan kunt altijd contact opnemen met onze dakdekker voor de mogelijkheden.

De renovatie en het vervangen van uw dak in Schijndel

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we iedere klus het beste kunnen aanpakken. Naast onze ervaring zijn al onze medewerkers ook nog VCA gecertificeerd. Zij staan altijd voor u klaar wanneer zij een daklekkage moeten repareren, een bitumen of epdm dak moet vernieuwen of zonnepanelen moeten reinigen. Voor het beste resultaat maken wij gebruik van kwaliteitsmaterialen die aan alle Europese richtlijnen voldoen. In combinatie met een uitstekende uitvoering van de werkzaamheden, kunt u er op rekenen dat de dak vernieuwing, reparatie of renovatie uitstekend zal worden uitgevoerd. Op al ons werk geven wij dan ook 15 jaar garantie. Laat een gratis dakinspectie door ons dakdekkersbedrijf uitvoeren. Krijgt u toch onverhoopt te maken met een lekkage in Schijndel? Dan kunt u dag en nacht contact opnemen met onze spoedlijn voor onze 24/7 spoedservice.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Bel ons om uw dak te laten repareren

Wilt u in Schijndel uw dak laten repareren? Is uw platte dak of epdm dak aan vervanging toe? Of wilt u uw dak laten coaten? Bel dan naar +316 52 83 26 69 of mail via info@eigenhuis-dakdekkers.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen op het gebied van dakwerken in Schijndel!

schijndel

schijndel

schijndel