Schoorsteen renovatie

Schakel ons in voor uw schoorsteen reparatie of vervanging

Kampt u ook met een kapotte schoorsteen en zoekt u de ideale partner voor een schoorsteen renovatie, reparatie of vervanging? Kies dan voor de specialisten van dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Wij kunnen naast het repareren van uw schoorsteen ook uw daklekkage verhelpen en uw dakpannen en zonnepanelen voor u reinigen! Vieze zonnepanelen verlagen namelijk uw rendement. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in het repareren, renoveren en inspecteren van daken en dus ook van schoorstenen in heel Nederland. Hierdoor weten wij met elke situatie wel raad! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Mogen we uw schoorsteen ook repareren?

Ga voor zekerheid en laat uw dak gratis inspecteren

Het kan zijn dat er naast uw schoorsteen meer kapot is aan uw dak. Of dat u er vanuit gaat dat uw schoorsteen kapot is, terwijl de oorzaak elders ligt. Wij raden u daarom aan om voor een gratis dakinspectie te kiezen! Hebben wij beschadigingen geconstateerd en zien wij bijvoorbeeld dat niet alleen uw schoorsteen kapot is, maar ook uw dak? Dan gaan onze VCA gecertificeerde medewerkers nauwkeurig met de beste materialen te werk. En zien wij tijdens uw schoorsteen reparatie ook dat uw zonnepanelen wel kunnen worden gereinigd? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij kunnen meer voor u betekenen dan een schoorsteen reparatie.

Waar we u naast een schoorsteen renovatie mee kunnen helpen

Hebben wij uw schoorsteen vervangen, maar heeft u eigenlijk meer hulp nodig dan een schoorsteen reparatie alleen? Dan zit u bij ons alsnog goed. Wij opereren allround als dakdekkersbedrijf en helpen u graag met het volgende:

  • Dakgoot vervangingen, dakgoot renovaties en dakgootreparaties
  • Het vervangen van platte daken (en het bedekken met epdm)
  • Lekdetecties, daklekkage opsporingen en daklekkage reparaties
  • Zink en loodwerk

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Laat ons uw schoorsteen repareren of vernieuwen

Probeer uw schoorsteen niet zelf te repareren, te vervangen of te vernieuwen, maar schakel professionals in. Eigenhuis Dakdekkers helpt u graag verder: met onze vele jaren ervaring hebben wij veel schoorstenen gezien en bieden wij voor elke situatie wel een passende oplossing. Bent u ook toe aan een schoorsteen renovatie, een schoorsteen vervanging of een schoorsteen reparatie? Bereik ons dan door te bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of door een e-mail te sturen naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl en we helpen u graag verder met een schoorsteen reparatie, renovatie of vervanging!

schoorsteen renovatie

schoorsteen renovatie

schoorsteen renovatie