Dak vervangen

Dakdekker Tiel

Ontmoet uw specialist in dakwerken in Tiel

Heeft u een dakdekker in Tiel nodig voor een dak renovatie, reiniging of lekdetectie? Benader dan dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Wij renoveren, reinigen of vervangen uw schoorsteen, dakgoot, platte dak of dakpannen snel en professioneel. Deze diensten bieden onze specialisten in dakwerken 24/7 aan. Kortom, voor een schoorsteen reparatie, een heel nieuw dak, een grondige reiniging van uw zonnepanelen, een algemene dakinspectie of een benodigde lekdetectie, bent u bij ons dakdekkersbedrijf in Tiel aan het juiste adres!

Welke klus mag onze dakdekker in Tiel oppakken?

Is het tijd voor een grondige klus aan uw platte dak, dakpannen, dakgoot of schoorsteen? Neem dan contact op met ons dakdekkersbedrijf. Onze dakdekker brengt graag een bezoekje aan Tiel voor het:

  • Isoleren van uw dak
  • Opsporen van de daklekkage
  • Vervangen of repareren van uw schoorsteen
  • Uitvoeren van een grondige lekdetectie en dakinspectie
  • Repareren of vervangen van uw dakgoot, zink en loodwerk
  • Reinigen en coaten van uw dak, dakpannen en zonnepanelen
  • Vernieuwen, vervangen en renoveren van uw platte, EPDM of bitumen dak

Het maakt onze dakdekkers niet uit of u verlost wilt worden van een lekkage in uw bitumen of EPDM dak of dat u nieuwe dakpannen wenst. Ons dakdekkersbedrijf werkt altijd vlot en vakkundig.

Ontdek de voordelen van ons dakdekkersbedrijf

Wist u dat u bij ons dakdekkersbedrijf tot wel 15 jaar garantie ontvangt op het werk van onze dakdekker? Deze garantie toont aan dat onze dakdekkers echte specialisten in dakwerken zijn. Zo gebruiken zij niets anders dan materiaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet. Ook zijn ze allemaal VCA gecertificeerd. Kortom, schakel onze dakdekker direct in voor een gratis dakinspectie en/of lekdetectie. Wij controleren graag de staat van uw (platte) dak, dakpannen, dakgoot, schoorsteen of zonnepanelen. Ook kunnen we hiermee meteen een (naderende) daklekkage opsporen! Blijkt een reparatie, renovatie, reiniging of vernieuwing direct nodig? Dan volbrengt ons dakdekkersbedrijf deze meteen in Tiel!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Schakel in Tiel onze dakdekker in

Neem contact op met onze specialisten in dakwerken, als het in Tiel tijd is om uw dakpannen te laten reinigen en coaten, uw dakgoot te laten vervangen, uw dak te laten isoleren of uw schoorsteen te laten repareren. Wilt u dat onze dakdekker de daklekkage komt opsporen of uw complete dak komt vernieuwen? Ook dat is geen probleem. Bel naar +31 344 700 219 of stuur een mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Na het bezoekje van ons dakdekkersbedrijf aan Tiel is uw dak verlost van die vervelende daklekkage!

tiel

tiel

tiel