Bitumen Daken

Dakdekker Tilburg

Hulp van onze dakdekker in Tilburg

Bent u woonachtig in Tilburg en wenst u de vakkundige hulp van een dakdekker die een dakgoot reparatie, dakinspectie of een dakrenovatie kan uitvoeren? Benader dan dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers. Onze vakmannen helpen u graag met het repareren van een daklekkage, het vervangen van een schoorsteen of het vernieuwen van een compleet dak. Ook wanneer u uw dak wilt laten isoleren of wanneer u uw dakpannen of zonnepanelen wilt laten reinigen, staan wij voor u klaar. Kies voor een uitstekende service en bel vandaag nog onze VCA gecertificeerde medewerkers voor al uw dakwerken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen vanuit Tilburg voor meer informatie over onze diensten.

De diensten die wij uitvoeren in Tilburg

Heeft u behoefte aan een dakinspectie? Of heeft uw dakgoot een reparatie nodig? Bel dan ons dakdekkersbedrijf vanuit Tilburg. Wij zijn uw totaalpartner voor al uw dakwerken. Wij:

  • Kunnen een daklekkage opsporen en repareren
  • Voeren een dakinspectie uit
  • Kunnen uw dak renoveren of vervangen
  • Voeren een schoorsteen renovatie of reparatie uit
  • Herstellen uw zink en loodwerk
  • Kunnen uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren
  • Kunnen uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen

Zijn er andere werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd aan uw dak? Dan kunt contact met ons opnemen en uw wensen aan ons kenbaar maken.

Geniet van onze uitstekende service tijdens een dakinspectie in Tilburg

Wij zijn een dakdekkersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dakwerken. Onze medewerkers zijn allemaal VCA gekeurd en weten precies hoe zij een dakinspectie, dakrenovatie of dakgoot reparatie moeten uitvoeren. Tevens staan zij voor u klaar wanneer u een schoorsteen reparatie wenst, uw dak wilt laten isoleren of uw zonnepanelen wilt laten reinigen. Voor de reparatie of renovatie van uw dakpannen, bitumen of epdm dak gebruiken wij de beste materialen die voldoen aan alle Europese richtlijnen. U kunt dus rekenen op een uitstekende kwaliteit. Daarom geven wij u ook 15 jaar garantie op ons werk! Denkt u dat er een lekkage is ontstaan op uw dak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een gratis dakinspectie. Krijgt u binnen ook last van een vervelende lekkage? Dan kunt u dag en nacht contact opnemen vanuit Tilburg met het spoednummer van onze 24/7 spoedservice.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Neem contact op voor hulp bij een daklekkage

Wenst u in Tilburg ook de hulp van onze dakdekker tijdens de reparatie van zink en loodwerk? Wilt u ons inschakelen voor een gratis lekdetectie? Of wilt u uw dak laten coaten? Neem dan contact met ons op via +31132032843 of mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Ons dakdekkersbedrijf staat dan graag voor u klaar tijdens de renovatie, reparatie of vernieuwing van uw dak in Tilburg!

tilburg

tilburg

tilburg