Dakdekker Uden

Benader ons dakdekkersbedrijf vanuit Uden

Wenst u in Uden de hulp van een vakkundige dakdekker die u helpt met een dak renovatie, reparatie of vernieuwing? Of heeft uw schoorsteen een reparatie nodig? Dan kunt u dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers inschakelen. Wij zijn uw partner op het gebied van dakonderhoud. Heeft u te maken met een daklekkage op uw plat dak? Heeft u behoefte aan een dak renovatie? Of wilt u uw dakpannen laten reinigen? Dan helpen wij u graag. Bel vandaag nog vanuit Uden om vakkundig uw dak te laten coaten of zonnepanelen te laten reinigen. Wij vertellen u dan gelijk hoe wij de dak vernieuwing, schoorsteen renovatie of dak isolatie zullen aanpakken.

Schakel ons in voor deze diensten in Uden

Heeft u te maken met een daklekkage die uw wilt laten repareren? Of wilt u uw schoorsteen laten vervangen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Een dakinspectie uitvoeren
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen

Zijn er andere dakwerken waar u ons voor wilt inschakelen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat uw daklekkage repareren in Uden

Wij hebben jarenlang ervaring met dakwerken. Heeft u in Uden een klus voor ons? Wij laten dan onze VCA gecertificeerde medewerkers langskomen om uw daklekkage te repareren, het dak te vernieuwen of de dakpannen te reinigen. Wij gebruiken de beste materialen om een dak reparatie of renovatie te voltooien. De materialen voldoen aan alle Europese richtlijnen. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit, maar ook van een uitstekende service. Wij bieden namelijk 15 jaar garantie op al ons werk. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor een gratis dakinspectie. Tijdens deze lekdetectie controleren wij uw dak en geven wij u tips voor hoe u uw dak in een uitstekende conditie kunt houden. Heeft u in Uden toch onverhoopt last van een lekkage? Dan belt u onze 24/7 spoedservice voor hulp!

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Bel voor de reparatie van het zink en loodwerk

Wenst u in Uden de hulp van onze dakdekker bij het repareren van het zink en loodwerk? Wilt u uw platte dak, epdm dak of bitumen dak laten vervangen? Wij helpen graag. Bel ons via +316 52 83 26 69 of mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor een vakkundige renovatie, reparatie of vernieuwing van uw dak in Uden!

uden

uden

uden