Dakdekker Utrecht

Het beste dakdekkersbedrijf voor uw renovaties in Utrecht

Kies voor Eigenhuis Dakdekkers wanneer u in Utrecht op zoek bent naar een allround dakdekkersbedrijf met ervaren, professionele medewerkers. Wij kunnen onder andere uw schoorsteen repareren, uw daklekkage repareren en uw dakpannen en zonnepanelen reinigen! Doordat wij jarenlange ervaringen hebben opgedaan met het repareren, renoveren en inspecteren van daken in Nederland kunnen wij allround opereren en zijn wij voor veel problemen inzetbaar. En met onze 22 vestigingen in Nederland zijn wij overal snel ter plaatse! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar met onze spoedservice. Heeft u dus last van een lekkage in Utrecht? Wij helpen u verder!

Laat ons uw dak in Utrecht gratis inspecteren

Denkt u dat u te maken heeft met een lekkage in uw huis of bedrijfspand in Utrecht? Dan is het slim om ons dakdekkersbedrijf langs te laten komen. Wij komen uw dak gratis inspecteren! En wanneer wij uw dak isoleren, renoveren of vernieuwen, voorzien we u altijd van eerlijk advies. Bovendien bieden we onze klanten altijd tot 15 jaar garantie. Hierdoor bent u zeker van een mooi, vernieuwd dak voor de langere termijn! Onze VCA gecertificeerde medewerkers isoleren, renoveren of vernieuwen uw dak in Utrecht enkel met de beste materialen. En moeten uw dakpannen en zonnepanelen ook gereinigd worden? Alles is mogelijk bij ons! Wij bedenken voor iedere situatie in Utrecht een passende oplossing.

Wij kunnen u bij de volgende situaties helpen in Utrecht

Bent u bang dat u in een situatie terecht bent gekomen waarbij wij u niet van dienst kunnen zijn? Vrees niet, wij opereren allround en kunnen u bij bijna elk probleem helpen. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf? Dan kunnen wij u in Utrecht helpen met het volgende:

  • Dakgoot vervangingen, dakgoot renovaties en dakgootreparaties
  • Schoorsteen reparaties, schoorsteen renovaties en schoorsteen vervangingen
  • Het vervangen van platte daken (en het bedekken met epdm)
  • Lekdetecties, daklekkage opsporingen en daklekkage reparaties
  • Zink en loodwerk

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Neem contact op met het aanspreekpunt voor dakrenovaties in Utrecht

Probeer de lekkage in uw dak en het gat in uw dakgoot niet zelf op te lossen, maar kies voor de hulp van een professionele dakdekker in Utrecht. Schakel Eigenhuis Dakdekkers in en wij renoveren uw dak, vervangen uw schoorsteen en reinigen uw dakpannen en zonnepanelen. Wenst u meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden van een dak isolatie voor uw huis in Utrecht? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar +31302272978⁠​ of door een e-mail te sturen naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. We komen graag uw daklekkage repareren in Utrecht!

utrecht

utrecht

utrecht