Eigenhuis Dakdekkers

Vogelwering

Vogelwering voor uw dakgoot

Om te vermijden dat vogels op de rand van de dakgoot gaan zitten kunt u overgaan op vogelwering. Vogels veroorzaken schade door bijvoorbeeld de verontreiniging van gevels, schilderwerk en standbeelden. Het oplossen of tegengaan van deze problemen, kan gedaan worden met het aanbrengen van vogelwering.

Uw pand blijft in de huidige staat

Naast dat het er voor zorgt dat u minder overlast hebben, plaatsen wij de vogelwering zo dat het geen afbraak doet aan de uitstraling van het gebouw. Tevens kunnen wij verzekeren dat de vogels alleen hinder hebben wanneer wij vogelwering plaatsen. Onze materialen brengen geen schade toe aan vogels. Een ander bijkomend voordeel is dat vogelwering vaak ook nog de inbraakgevoeligheid van uw woning vermindert.

Hoe helpen wij u van de vogelplaag af?

Er zijn verschillende manieren om vogels af te weren. U kunt er voor kiezen om een reeks pinnen te laten bevestigen of een dun stalen draad te spannend, waardoor vogels niet meer op uw dakgoot of de rand van het dak kunnen gaan zitten. Maar u kunt lasers of schriklichten laten plaatsen, dit zijn ook diervriendelijke vormen van vogelwering. Let er wel op dat deze misschien overlast kunnen veroorzaken bij buurtbewoners.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Last van vogels? Neem contact met ons op

Wanneer u last heeft van vogels op uw pand, laat ons dan langskomen en wij zorgen er voor dat uw woning of bedrijfspand weer vogelvrij wordt. U kunt, voor advies of een vrijblijvende offerte, contact met ons opnemen door te bellen naar +316 52 83 26 69​⁠​ of stuur een e-mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Wij brengen vogelwering aan zonder uw pand daarmee aan te tasten.

vogelwering

vogelwering

vogelwering