Eigenhuis Dakdekkers over ons

Zink en loodwerk

Een vakkundige dakgoot reparatie of renovatie

Zoekt u een dakdekkersbedrijf dat u kunt inschakelen voor een vakkundige dakgoot reparatie, renovatie of het vervangen van zink en loodwerk? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Eigenhuis Dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een begrip onder particulieren en bedrijven als het gaat om een dakgoot reparatie of de renovatie of vervanging van zink en loodwerk. Maar wij helpen u niet alleen met het repareren van uw dakgoot, wij zijn ook uw partner wanneer u uw dak wilt vervangen of herstellen. Benieuwd geworden naar wat wij allemaal voor u kunnen doen? Lees dan verder of neem contact met ons op. Wij geven u dan meer informatie over onze aanpak. Tevens is het mogelijk om direct een afspraak te maken voor een dakinspectie, waarbij wij ook uw dakgoot checken.

Voor welke diensten kunt u ons inschakelen?

Wij helpen u zoals gezegd niet alleen met een dakgoot reparatie of renovatie, maar ook met de volgende diensten:

  • Een gratis dakinspectie
  • Uw dak renoveren of vervangen
  • Het herstellen van uw zink en loodwerk
  • Een daklekkage opsporen en repareren
  • Uw dak isoleren of uw dakpannen reinigen
  • Een schoorsteen renovatie of reparatie uitvoeren
  • Uw platte epdm dak vervangen of uw bitumen daken repareren

Wenst u onze hulp met andere soorten dakwerken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Onze aanpak bij een reparatie of renovatie van uw dakgoot

Wij zijn voor u graag een aanspreekpunt. Heeft u behoefte aan een dakgoot reparatie, renovatie of moet de dakgoot worden vervangen? Dan zullen wij vooraf met u bespreken hoe wij dit zullen aanpakken. Met de juiste werkwijze en materialen kunnen wij uw dakgoot op de juiste manier repareren, renoveren of vernieuwen. Voor al onze werkzaamheden gebruiken wij echte kwaliteitsmaterialen die voldoen aan alle Europese richtlijnen. Om een optimaal resultaat te verwezenlijken, combineren wij deze kwaliteitsmaterialen met de juiste werkwijze. Daarom kunnen wij u ook 15 jaar garantie op ons werk bieden. Laat ons vandaag nog langskomen voor een gratis dakinspectie. Dan checken wij direct de staat van uw zink en loodwerk. Is uw dakgoot toch onverhoopt kapot gegaan? Dan kunt u altijd ons spoednummer bellen voor onze 24/7 spoedservice.

Lekkage? Kies voor onze 24/7 service

Is er een lekkage bij u ontstaan? Bel gelijk Eigenhuis Dakdekkers voor een afspraak via spoednummer +316 52 83 26 69​⁠​. Met onze 24/7 service kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

 

✓ VCA gecertificeerde medewerkers ✓ Gratis dakinspectie ✓ Binnen 12 uur op locatie
✓ Tot 15 jaar garantie ✓ 24/7 service ✓ Top materialen

Bel ons voor een inspectie van uw lood en zinkwerk

Wilt u ook een gratis dakinspectie waarbij wij al uw lood en zinkwerk checken? Of wilt u ons inschakelen voor een dakgoot reparatie, renovatie of vernieuwing? Benader ons dan via +316 52 83 26 69​⁠​ of mail naar info@eigenhuis-dakdekkers.nl. Onze dakdekker helpt u dan graag met een vakkundige dakgoot reparatie.

zink en loodwerk

zink en loodwerk

zink en loodwerk